Academy
Mindtools Academy er stedet hvor min mangeårige erfaring og store passion for arbejdet med og for mennesker videregives til andre passionerede mennesker. Formen er interaktiv, intens og powerful. Her skabes blivende læring og indsigt, der kan anvendes i praksis.
I er “FÅ & PÅ” i lækre lyse lokaler, med økologisk grøn mad og masser af hjerterum. Der er ild i pejsene, hjorte i haven og faglighed i rummet.
Mindtools Academy er til dig, der ønsker indsigt og færdigheder for at bruge dem til noget.

Mesterlære coach

Bliv markedets bedste coach. Her er man “få og på” med max 6 personer/hold, situeret læring, video og lydfiler. Et intenst, praktisk og refleksivt forløb med heftig beskydning af alle sanser.

9 kursusdage / 4 mdr.
Hold oprettes efter behov
Læs mere

Det agile mindset

Få indsigt i og forståelse for dig selv og andre. Vær oprigtigt tilstede med nærvær, autenticitet og rummelighed. Få toptunet dit mindset, så det støtter dig optimalt i din hverdag.

6 kursusdage/ 3 mdr.
Hold oprettes efter behov
Læs mere

Master
class

Med tilgangen ”Lær det i dag, brug det i morgen”, får du fyldestgørende og nyeste viden indenfor specifikke emner som fx stress, mediation, positiv psykologi og mønsterbrydning. 2-6 pr. hold.

1 kursusdag
Hold oprettes efter behov
Læs mere

Stress
coach

Du får en bred og dyb introduktion til stresscoaching, herunder manual til coachingforløb, specifikke teknikker og opmærksomhedspunkter samt et væld af værktøjer og øvelser til brug i sessionerne. 2-6 pr. hold.

* 2 kursusdage / 1 mdr.
Hold oprettes efter behov
Læs mere
* Forudsætter coachudd. + masterclass i stress