Agil karrieresparring
Agil karrieresparring er for dig, der ønsker at optimere på din karriere. Du kan være ledig, opsagt eller i job, og du kan bruge forløbet til afklaring af mål, retning og kompetencer samt til at få hjælp til materiale og jobsamtale. Styrken i forløbet er konstruktionen, menneskesynet og fagligheden.
Forløbet konstrueres således, at alle tænkelige dele af din jobsøgning bliver optimale og virkningsfulde. Der er intet, der er overladt til tilfældighederne, og du støttes i hele processen frem til dit nye job. Dit nye materiale bringer dig til jobsamtale og Den fiktive Jobsamtale gør, at du får tilbudt jobbet.
Tilgangen er anerkendende, holistisk og næstekærlig og bygger på mine kernekompetencer indenfor trivsel, proces- og resultatoptimering.

100 % personligt tilpasset


At forløbet er agilt, betyder at alt i forløbet tilrettes dig og dine behov. Vi bruger kun tid på det, der fører dig bedst og hurtigst til dine mål, og vi tilretter og justerer dynamisk i hvert eneste nu. For eksempel vil du, så snart du inviteres til jobsamtale, tilbydes en fiktiv jobsamtale, så chancen for job udnyttes optimalt, og du får den bedst mulige oplevelse til jobsamtalen.

En særlig ”lim”, der holder det agile forløb sammen og som sikrer dig, at du hele tiden arbejder med det, der bringer dig nærmere målet, er den proaktive og kontinuerlige opfølgning. Som konsulent- og rekrutteringshus med stor indsigt i sociale samspil og kommunikation har jeg et stort og tillidsfuldt netværk og rigtig gode muligheder for at få en konstruktiv dialog med den enkelte virksomhed, hvilket giver dig de bedst tænkelige vilkår til at lykkes med din jobsøgning.

Den fiktive jobsamtale

Den fiktive jobsamtale består af Forberedelse samt 3 timers arbejde med den fiktive jobsamtale.
Se Stigs oplevelse af Den fiktive Jobsamtale

Se Martins oplevelse af Den fiktive Jobsamtale
 • 1
  FremsendelseVi fremsender generelt forberedelsesmateriale vedr. jobsamtalen. Du forbereder dig herefter til samtalen ud fra det tilsendte materiale. Du fremsender CV, ansøgning og annonce på den stilling som du ønsker samtale om.


 • 2
  AfholdelseVi afholder 1 times fiktiv jobsamtale med video. Du evaluerer din egen præstation mundtligt umiddelbart efter samtalen.


 • 3
  AnalyseVi ser videoen sammen, og gennem moment2moment analyse optimerer vi på din præstation. Du evaluerer din egen præstation mundtligt umiddelbart efter videoen.


 • 4
  OpfølgningAfslutningsvis afrundes med gennemgang af indsigter samt værktøjer til optimering af din præstation. Din personlige video er herefter tilgængelig digitalt.

Hvorfor virker den fiktive jobsamtale så godt?

Dit bevidste sind ved, at du ikke er til samtale hos den pågældende virksomhed. Men vi benytter os af det faktum, at din krop og dine nerveceller har svært ved at kende forskel. Når du er i situationen, fiktiv eller ej, optager du læring og erfaring, som du kan bruge til den ”rigtige” jobsamtale. Da du bliver videofilmet, får du mulighed for at se dig selv udefra. I metaposition. Det er en kæmpe gave at få. Normalt har vi kun mulighed for at opleve os selv indefra, og må derfor forestille os, hvordan vi virker på andre, eller alternativt spørge dem. Ved at spørge andre, gør vi os afhængig af deres begrænsende fortolkning. Der er ofte en disharmoni, mellem hvordan vi føler, og hvad andre ser.
Hvis vi fx føler os usikre til en jobsamtale, kan vi være bange for, at det kan ses af mødedeltagerne. En naturlig reaktion kunne derfor være, at prøve at skjule usikkerheden, ved fx at være lidt reserveret, bedrevidende eller fremme i skoene.

Hvis vores oplevelse er rigtig, at vi vitterligt ser usikre ud, så er ovenstående adfærd hensigtsmæssig, men hvis det blot er noget vi føler, og dem omkring os ser noget helt andet fx en selvsikker person, så kommer det til at virke forkert og overgjort, du kommer måske til at fremstå overlegen, arrogant eller som en der ”fylder for meget”. Det er derfor rigtig vigtigt at få justeret dine indre termostater, så du har en realistisk oplevelse af, hvordan du virker på andre. Ved at se dig selv på video, kan du fx erfare, at du virker meget mere sikker og fattet, end du troede, eller at du ikke gestikulerer nok. Vi er vores egen hårdeste dommer, og du ved præcis hvordan du gerne vil fremstå og opleves. Ved at se dig selv udefra, har du mulighed for at foretage dine justeringer, præcis hvor du synes, at de bør være. Ved samtalen og på den efterfølgende video, får du eksponeret, hvor du har behov for yderligere forberedelse og hvor det allerede virker super godt. Du får mulighed for, at gøre mere af det, der virker, og for at nedtone eller fravælge det, der ikke virker efter hensigten.