Individuelle samtaler
I det individuelle samtalerum kan du få hjælp til både det, der virker og til det, der ikke virker. Gennem indsigt, forståelse, Aha-oplevelser, afklaring og fokus, skabes de resultater som du drømmer om. 

I samtalerne sikrer jeg, at du får den optimale hjælp til dine udfordringer, ønsker og behov. På et fundament af respekt, empati og helhjertet engagement udfolder samtalerne sig med fokus på mål, retning og progression. Målet helliger midlet, så hjælpen spænder over mentoring, rådgivning, sparring, coaching og protreptik. 

Hvad enten du oplever at udfordringerne er blevet for store for dig, og du har svært ved at se, hvordan du kommer videre. Eller du har det rigtig godt og ønsker at det fortsætter. Så er de individuelle samtaler noget, der kan hjælpe dig videre på en effektiv og behagelig måde.

Synes du måske, at livet ikke er helt som du gerne vil have det? Så kan et coachingforløb være netop det, der hjælper dig til hvordan du lykkes.

Vi lever i en travl og foranderlig verden. Mange af os stiller store krav til os selv og livet. Rigtig mange af os vil gerne det hele og til perfektion.

Tidligere generationers rammer og indhold i livet er mere eller mindre opløst, og i dag er hverken ægteskab, familie eller job nogen garanti for sikkerhed og tryghed i livet. Tro, mening og indhold er noget, som vi selv skal finde eller skabe.

Er du stresset eller ved at blive det? Så tag dig selv og din situation alvorligt og gør noget ved det nu. Stress er en yderst alvorlig tilstand, som giver varige men på krop, sjæl og liv, hvis ikke du får den behandlet korrekt og i tide.

Ring eller skriv til mig, så vi kan tale sammen om netop din situation og dine ønsker og behov - Jeg har værktøjer, indsigt og erfaring, til at hjælpe dig, præcis hvor du er.